Bašta kod Juge, vesti

VIP žurka u peni.

Svi ljubitelji pene će, u iščekivanju velikog spektakla Foam Fest-a, ovog petka moći da uživaju u popularnom prestoničkom baru Bašta kod Juge, gde će se održati VIP promo žurka. Akcenat će biti na fenomenalnom raspoloženju, dobroj muzici i atmosferi koja je u baru Bašta kod Juge uvek nezaboravna.

Među gostima se očekuje veliki broj poznatih ličnosti, kao i fotografi portala beogradnocu.com koji će beležiti vaše najinteresantnije momente u peni. Fotografije će se naći u našoj galeriji najluđeg prestoničkog provoda, gde već sada možete da pogledate kako su protekle dosadašnje promo žurke petog jubilarnog BGD Foam Fest-a.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Podsećamo da će se Foam Fest održati 21. septembra, a paralelno sa žurkom u beogradskoj Kombank areni, provodiće se i mladi u Ljubljani. Publika iz naše prestonice i publika iz ljubljanske hale biće direktno povezane, video linkom, što će upotpuniti već sjajan program ovogodišnjeg Foam Fest-a.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Da biste obezbedili najbolji provod u gradu za sebe i svoje prijatelje, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u beogradskom baru Bašta kod Juge, ali i za vaše ulaznice za Foam Fest, koje vam, nakon poručivanja preko našeg portala, stižu na kućnu adresu.

 

beogradnocu.com