Teatro, vesti

Vlada iz Elitnih Odreda u klubu Teatro.

Sinoć je u klubu Teatro dobru zabavu potražio i mlađani Vladimir Matović iz grupe Elitni Odredi. Uz Katarinu Gardijan i Nebojšu Vojvodića, Vlada se sjajno provodio uz tradicionalno fantastičan repertoar i atmosferu koja vlada samo u najboljem i najjačem klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Vladimir Matović je pored Relje Popovića, član je veoma popularnog sastava Elitni Odredi koji je  oformljen 2005 godine. Publici su ovi sjajni momci poznati po hitovima kao što su “Moja jedina” feat. Padrino i “Može skuplje” feat. El Prezidente. “Ne koči“,“ Nisi s  njom“ koji su uradili sa Miom Borisavljević, “Ovaj svet je lova“, “Kulijana“ ,“Dodji da piješ sa nama“, “Sad i zauvek“, “Noć betona“ i  mnogim drugim.

klub Teatro

 Fotografisano u Klub Teatro

Vladimir Matović se pored muzike bavi se i slikarstvom i to od svoje četvrte godine, njegovi radovi su poznati i van granica ove zemlje. Dokaz uspeha i popularnosti je i to sto su bili pred grupa 50 cent-a, sarađivala su sa mnogim našim reperima,  ali i sa Bobanom Rajevićem u pesmi “Persijska princeza“, sa Kristijanom Golubovićem u pesmi “Džek i chivas“.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Klub Teatro je najfantastičniji klub u gradu, nudi pregršt raznovrsnih sadržaja i uvek deluje kao da ste na nekoliko različitih žurki, a na jednom ste mestu po tome je toliko i jedinstven i nadasve popularan. Rezervaciju u fantastičnom klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život  Beograda, klub Teatro je mesto gde i mi rado svraćamo, dođite da iskusite najbolje žurke na svetu.

 

beogradnocu.com