Jimmy's, Poznati, vesti

"Ima li lepse poruke za dobro jutro: priliv na vasem računu....." - Ovakvu je poruku Ana-Marija Žujović, fitnes instruktorka i devojka voditelja Vlade Stanojevića, juče stavila na Twitter. A naravno, gde ima para, tu ima i provoda.

jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Tako je Ana-Marija rešila da izvede svog dragog na nastup Ace Lukasa na čuvenom beogradskom splavu Jimmy's. Zaljubljeni par se ne razdvaja od kada je zajedno, a tokom cele noći  nisu prestali sa razmenjivanjem nežnosti. Oni redovno obilaze poznate beogradske lokale, a svaki momenat uveliče na društvenim mrežama. Među poznatim gostima na splavu Jimmy's, zatekli smo i MC Stojana i Relju iz grupe Elitni Odredi.

jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Kakava je atmosfera vladala na nastupu i fenomenalnom provodu na splavu Jimmy'suverite se pogledom u našu galeriju fotografija. Večeras vas čeka Milena Ćeranić! Ne propustite!

jjimm

Fotografisano na Splav Jimmy's

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije o noćnom životu Beograda.

 

beogradnocu.com