Na Vodi Kafana, Poznati, vesti

Vlada Stanojević ne skida ruke sa nove devojke.

Televizijski voditelj Vlada Stanojević od nedavno je u ljubavi sa evropskom prvakinjom u fitnesu Ana Marijom Žujović. Zaljubljeni par se ne trudi da to sakrije, šta više, oni uživaju u razmenjivanju nežnosti na popularnim beogradskim mestima za provod. Naravno, to nije promaklo fotografima portala beogradnocu.com, koji su ih sinoć usnimili na otvaranju kafane Na Vodi Kafana.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Ana Marija Žujović javnosti je postala poznata kao devojka fudbalera Vladimira Volkova sa kojim je posle nekoliko burnih prekida nedavno i definitivno raskinula. Međutim, primećujemo da ga je brzo prebolela i da sada uživa u ljubavi sa njegovim imenjakom. Inače, Vlada Stanojević i Ana Marija upoznali su se na plesnim probama gde je ona jedan od instruktora njemu i Nini Radulović Lečić, pa se evidentno ljubav tako rasplamsala.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Svratite i vi u kafanu Na Vodi Kafana i saznajte zašto je ona omiljeno mesto za boemsko uživanje mnogih poznatih ličnosti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

 

beogradnocu.com