Kod Ministra, Poznati, vesti

Vlada Stanojević u poseti ministru.

Poznati TV voditelj Vladimir - Vlada Stanojević ne gubi vreme kad je dobra žurka u pitanju. A i ko bi gubio, kad u kafani u kojoj je Vlada viđen, dominiraju ovako lepe devojke.

1980139_425946020876031_2037565174_o (1)

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Kafana Kod Ministra ništa ne prepušta slučaju. Sinoć je atmosfera bila na vrhuncu, a to smo moglii da vidimo i na licima gostiju koji su zapali u sevdah. Vlada Stanojević je živ dokaz gde su najbolji provodi u gradu, pa se uverite u našoj galeriji fotografija o čemu je reč.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Uprkos velikim obavezama, šarmantni voditelj uvek nađe vremena da sebi da oduška. Vlada će inače postati i zaštitno lice nove emisije "Bravo šou" koja će uskoro krenuti sa emitovanjem na televiziji Pink. Atmosferu su sinoć definitivno upotpunili i sjajni Black Pantersi, dok će u četvrtak 27. marta, u kafani Kod Ministra, nastupiti Džoni i Workersi.

Kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Obavezno izvršite svoju rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervacije su besplatne ali obavezne zbog velikog interesovanja

 

beogradnocu.com