Kasina Bar, vesti

Vlado Georgiev na rođendanu Kasina Bara.

Popularni pevač Vlado Georgiev održaće u klubu Kasina Bar koncert za sve Beograđane i goste srpske prestonice. Budite gosti Kasina Bara na Terazijama ovog četvrtka i poslušajte kako uživo zvuči kada popularni "Barba" zapeva neke od svojih najvećih hitova: “Živim sad”, “Šta bi prijatelji moji”, “Lažljiva”,”Zbogom ljubavi”…

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Međutim , to nije sve! Kasina Bar će, samo zbog svojih vernih gostiju i velikog interesovanja produžiti koncert Georgieva na još jedan dan, a istovremeno slaviti i prvi rođendan kluba ova dva dana. Zato, ne propustite ovaj četvrtak 23. i petak 24. januar, jer vas čeka vrhunska i nesvakidašnja atmosfera, kakva može samo biti u klubu Kasina Bar.

Vlado Georgiev je nastupao na festivalima širom zemlje i pravio pesme za mlade pevače zabavne muzike, strpljivo čekajući svoju pravu šansu. S njegovom pesmom "Žena kao ti", “progurao” je Željka Vasića na muzičku scenu. Ujedno, Vlado piše tekstove, aranžmane, a planira da izda i jednu knjigu svoje poezije.  Davne 2001. godine Vlado je u duetu sa Igorom Lazićem (bivši član grupe "Montenigers"), otpevao pemu "Tropski bar" koji je postao pravi hit. Potom je izdao debi album "Navika" čijom je pojavom zakucala slava Georgievu na vrata. S albuma su se odmah izdvojili hitovi "Sama bez ljubavi", "Bolesni od ljubavi", "Zbogom ljubavi", "Reci mi da znam"...

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Dosta dugo se čekalo na objavljivanje Vladovog drugog albuma, "Žena bez imena", jer je Georgiev želeo da plasira zaista kvalitetne pesme i ne izneveriti publiku.  Pevač je takođe, pre dve godine bio i član žirija muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije”.

Lokal Kasina, u srcu Beograd pore istoimenog hotela, preko puta Terazijske česme, svoju reputaciju, brend i stalne goste je stekla kao pivnica, što je doskora i bila. Svako veče, Kasina se transformiše u pravu oazu zabave i organizuje žive svirke na kojima nastupaju poznati bendovi. Ove nedelje, atmosferu će zagrejati Vlado Georgiev i rođendanska žurka.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ne propustite dobar provod i rezervišite svodje mesto u Kasina Baru putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com