Kasina Bar, vesti

Vlado Georgiev napunio Kasinu.

Noćni klub Kasina Bar napunio je godinu dana, a rođendanska žurka je počela nastupom legendarnog pevača Vlado Georgieva. Vlado je nastupio u svom prepoznatljivom stilu i obradovao fanove poznatim numerama “Anđele”, “Bolesni od ljubavi”, “Žena bez imena”, ali i pesmama sa novog albuma “ Divljina” koji smo toliko dugo čekali.

klub Kasina Bar

Kao i uvek, kad u Kasina Baru nastupaju poznata lica sa naše javne scene, takvi su i gosti. Ovog puta, vaš portal beogradnocu.com naleteo je na Pešić Predraga, poznatijeg kao Žuća iz Tropico Band-a, Bojana Bijelića i  momke iz Lexington Band-a.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Žuća je itekako imao povoda za slavlje i pošten izlazak, s obzirom da je Tropico Bend prošle godine završio snimanje svog četvrtog studijskog albuma “Tropico Band 2013”. Hitovi koje možemo da izdvojimo, a svima dobro poznati, jesu pesme “Onu Moju”, “Zauvek Tvoj”, “Pitaš kako mi je”, “Bojim se” i mnoge druge.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Lexington bend prošle godine predstavio je spot za još jedan singl sa aktuelnog albuma. Veći deo spota sniman je, sasvim slučajno u Parizu u kojem su se tada našli, dok je deo kadrova snimljen u Beogradu. Tako da, spot izgleda kao prava mala razglednica Pariza. Poštujući svoje fanove, izbor spota je pao na pesmu “U srce udaraj” koja na koncertima prolazi odlično, kao i prethodno ekranizovana “Donesi”. Momci Lexington benda vredno rade na novom albumu i nastavljaju sa koncertnim aktivnostima po Evropi i regionu. Njihov trenutno najslušaniji hit je pesma “Dobro da nije veće zlo”.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Kakva je atmosfera vladala sinoć u Kasina Baru možete videti u našoj galeriji fotografija. Večeras vam u Kasina Baru ponovo peva Vlado Georgiev, zato što ste vi to tražili. Subota, 25. januar, je dan za Veska Vučkovića dok je sreda rezervisana za šarmantnog Željka Vasića.

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u klubu Kasina Bar rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolje prestoničke žurke i pratite vaš omiljeni portal koji je u toku sa svim dešavanjima u gradu!

 

beogradnocu.com