Cinema, Klubovi, Najave, vesti

U prelepom ambijentu beogradskog kluba Cinema sinoć je nastupio naš proslavljeni kantautor Vlado Georgiev koji je svojim bogatim muzičkim repretoarom i koncertom koji je trajao više od dva sata još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih solista današnjice! Georgiev će večeras ponovo stati pred beogradsku publiku na istom mestu, a vrata kluba Cinema će za posetioce biti otvorena od 23h.

 Fotografisano u klub Cinema

Više od dva sata trajao je sinoćnji koncert popularnog Barbe, a publika, koja je u prvim redovima mahom bila ženska, imala je priliku da uživa u bogatom repertoaru na kom su se našle pesme poput „Anđele“, „Šta bi prijatelji moji”, „Lažljiva”, „Zbogom ljubavi”, ali i numere sa poslednjeg albuma “Daljina” koje su još jednom naišle na odličan prijem kod prisutnih. Na koncertu je uživala Vladova koleginica, poznata pevačica Nine Badrić, a spektakl nije propustio ni Veljko Ražnatović koji je u klub Cinema došao sa društvom.

9

Fotografisano u klub Cinema

Fotografisano u klub Cinema

Vest da će Barba održati čak dva koncerta u Beogradu brzo je odjeknula među njegovim fanovima, a sinoćnji spektakl u klubu Cinema bio je posvećen rođendanu ovog prestoničkog kluba, pa je Vlado pevao za prijatelje kluba i svoje najvernije obožavaoce. Večerašnji koncert otvoren je za sve, a zbog ograničenog mesta organizatori apeluju da što pre rezervišete svoje mesto!

 Fotografisano u klub Cinema

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com