Na Vodi Kafana, Poznati, vesti

U poslednje vreme voditeljka ružičaste televizije, Marija Egelja svima skreće pažnju, a njena pojava u kafani Na Vodi Kafana, napravila je potpunu pometnju. Ova voditeljka vremenske prognoze na "Pinku" svima je zapala za oko, što zbog načina na koji vodi, što zbog atraktivnog izgleda.

marija egelja

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Nekoliko puta do sad Marija Egelja skrenula je pažnju na sebe, a fanovi je često hvale:

"Kada mi neko ovako LEP poželi dobro jutro, ceo dan mi je lep!!!"; "Kad mi kaže dobro jutro u meni neka toplina i ceo dan mi je ekstra." - Ovo su samo neki od komentara njenih vernih pratioca. Sinoć je voditeljka vremenske prognoze uživala u kafani Na Vodi Kafana, a najviše su uživali muški gosti kad su je primetili u providnoj, provokativnoj i čipkanoj majici.

na vodi kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Jako lepo, a opet malo provokativno, Marija je izgledala sjajno sinoć u provodu.  Ne propustite i vi priliku da uživate uz najbolji kafanski repertoar, najveselije devojke i najpristupačnije cene pića. Na Vodi Kafana je pravo mesto za vas!

na vodi kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod, i uživajte kao prava zvezda. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com