vesti

Volite li biber?

Restoran Biber je začin koji je nedostajao vašem životu, ogledalo u kom sijaju obrisi najboljeg provoda. Repertoar ovog restorana je ništa manje nego fenomenalan. Svake srede u ovom božanstvenom restoranu nastupa sjajna Maja Nikolić u pratnji Shirkan Benda, što spada u vrhunsku dozu najluđeg zadovoljstva kog vam nikada neće biti dovoljno. Restoran Biber za vas ima pregršt iznenađenja, koja su daleko od ravnodušnosti, ona su podjednako savršena, kao i sve što se odigrava u ovom zasita božanstvenom restoranu.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Restoran Biber je sve što vam treba da se provedete, pa skoro savršeno, nedostaje samo da ponesete naštimano raspoloženje i prepustite se vrhunskom uživanju, do kog do sada niste bili ni blizu. Restoran Biber je pravo osveženje u noćnom repertoaru Beograda, ovo vrhunsko mesto je in u svakom smislu.

restoran Biber

Fotografisano u Restoran Biber

Restoran Biber je brižno osmišljen samo za uživanje, ovaj fantastični ugostiteljski objekat je kralj u svojoj branši i enterijerom i uslugom sve je na najzavidnijem mogućem nivou i sve je osmišljeno da se dožive nezaboravni trenuci. Petkom i subotom pružena je prilika da u restoranu Biber uživate u čarima klupskih svirki koje su malo je reći odlične, naprosto morate doći u jedan od najčarobnijih restorana u gradu i uveriti se da su zaista vrhunske.

restoran Biber

 Fotografisano u Restoran Biber

Restoran Biber je najbolji izbor koji možete načiniti kada poželite da izađete u provod. Besplatno rezervišite čari začinjene biberom i to putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galeija fotografija je sa restoranom Biber ušla u živu legendu, pridružite se najboljima, vredeće sigurno.

 

beogradnocu.com