Freestyler, Kolumne, Razno, River, vesti

Vrele tematske žurke na reci.

Idealno osveženje za vrele letnje dane predstavlja noćni provod na reci. Splavovi, dugo godina unazad, predstavljaju sinonim najbolje zabave tokom leta u Beogradu. Izbor je veliki i za svačiji ukus. Da bi malo začinili izbor žurki, određeni lokali u sklopu muzičkog programa, s vremena na vreme, organizuju tematske večeri. U poslednje vreme su postale popularne po celom gradu i sada su najaktuelnije na reci.

splav River

Fotografisano na Splav River

U pitanju su arapske večeri, kafanske večeri, body painting, performansi pole dance akademije i mnoge druge. Jedno veče možete sebi da priuštite da uživate u plesu egzotičnih plesačica, a sledeće da dozvolite sebi da podetinjite i oslikate vaše telo u raznim bojama i oblicima.

splav River

Fotografisano na Splav River

Izbor je veliki, a na vama je samo da odlučite na koji način bi voleli da se zabavite. S obzirom da je leto tek počelo, očekuje vas još mnogo iznenađenja.

Ne propustite! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. U iščekivanju koncerta, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com