vesti

Vreli After Party sve do 10 ujutru.

U popularnom klubu Medellin & Light Bar vlada neverovatno interesovanje, i to s razlogom. U toku naredne nedelje očekuje vas zaista izvanredan muzički program, uz puno iznenađenja, najlepših devojaka i neodoljivih ponuda. Ne propustite jedinstveno uživanje uz klub Medellin & Light Bar.

klub Medellin & Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin & Light Bar

Utorak 4. februar rezervisan je za komercijalnu domaću i stranu muziku, kao i sreda, nedelja i sledeći ponedeljak. Uz najveće hitove provešćete se izvanredno, uz plesni podijum koji je uvek veoma zagrejan i pića koja će vas inspirisati na maksimalno opuštanje i prepuštanje čarima dobre muzike.

U četvrtak 6. februara očekuje vas Polaris - Black Light Party uz fenomenalnog i neponovljivog Dj Dark Energy. Pronađite svoj polaris u ambijentu ispunjenom dimom, laserima i mračnom energijom EMB zvuka. Dođite u četvrtak i osetite nešto novo, upoznajte gotik underground scenu  i uživajte to veče uz ebm, gothic, dark electro i futurepop. Petak 7. februar je rezervisan za najbolje crnačke ritmove. Naime, Medellin & Light Bar ovoga petka nudi vam provod uz R'n'B i House, kao i Dj Mitu iz Nigerije, uz neizbežan After Party: 05am - 10am, kada će na repertoaru biti Psy Trance.

klub Medellin & Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin & Light Bar

Subota 8. februar ostaće upamćena po sjajnom provodu. Očekuje vas Gansta Spika - Dj Jimmy Jazz, Voke 93Fu, kao i After Party: 05am - 10am, uz Psy Trance.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi!

klub Medellin & Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin & Light Bar

Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Medellin & Light Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com