vesti

Vreli tonovi jazz-a u Dobrili.

Kada je provod u pitanju, na par stvari ste se već navikli, a to su da će se beogradnocu.com pobrinuti da vam bude idealan. Upravo iz tog razloga ove nedelje iz ponude izdvajamo dešavanja koja se odvijaju na ovom fantastinčnom mestu.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U sredu 5. marta očekuje vas Qzama Quartet. Naravno, u pitnaju je Jazzbina Concept i prepuštanje najlepšim zvucima jazz muzike, koja će probuditi sva vaša čula i emocije.

Samo dan kasnije, u četvrtak 6. marta imaćete priliku da se provedete uz žanrovski najraznovrsniji bend, sastav Balkan Express Bend, koji uvek pravi i više nego dobru atmosferu. Za ime ovog sastava vezuje se asocijacija provoda do ranih jutarnjih časova, kao i sjajna energija.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Petak 7. mart idealan je za provod u klubu Dobrila, a vaše uživanje povereno je sastavu Girls, Boys and Toys koji tokom čitave sezone nudi nezaboravne žurke, sjajno raspoloženje i zaista vrhunski repertoar.

Lezz Go bend zabavljaće vas u subotu 8. marta. Ovo predstavlja savršen način da svojoj lepšoj polovini ulepšate Dan žena, pružajući joj jedinstven provod u sjajnom ambijentu popularnog prestoničkog kluba Dobrila. Ne propustite priliku da budete deo pravog spektakla.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Dobrila. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Dobrila bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com