Lava Bar, vesti

Vreme je da okusite Lava Bar.

Klub Lava Bar je nesumnjivo drugačiji od ostalih, a koliko je samo šarmantan to je već odavno svima poznato. Svi uživaju u toj kreativnosti, posebnosti i besprekornoj originalnosti koju klub Lava Bar neumorno neguje i to vas godinama ostavlja bez daha. U klubu Lava Bar svi bendovi su nekako srasli sa klubom i sa vama, najdražim gostima kluba Lava Bara koji ne samo što pruža više, nego uvek pruža ono što bez sumnje obožavate, a to je dobar i kvalitetan izlazak.

klub Lava Bar

 Fotografisano u Klub Lava Bar

Klub Lava Bar u skladu sa epitetom najbolji i sutra će oduševiti sve koji odaberu da se baš u ovom klubu odlično zabave, što će svakako moći uz neprikosnoveni No Comment bend, koji je baš to keator najbolje zabave i neprestižnih provoda.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Klubu Lava Bar je najvažnije kako se vi osećate i u skladu sa tim planira sve svoje aktivnosti, vi ste ga već odavno dožveli kao najboljeg i sam No Comment bend nastoji da taj epitet i opravda i uz pomoć vašeg odličnog raspoloženja to mu bez sumnje sjajno ide od ruke. Ljubav između vas i kluba Lava Bar je ogromna to je prefinjena romansa koja već godinama traje i čiji raskid neće nastupiti nikada, a pravi začin tom savršenom odnosu je jedinstveni No Comment bend koji se zavoli lako, već na prvo slušanje, jer su verujte mnogo dobri.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Klub Lava Bar je antologijski beogradski klub, obavezno ga posetite, provod možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Nema onog ko nije zaljubljen u klub Lava Bar, nema razloga da i sa nama bude drugačije, čakamo vas, baš tamo, u klubu Lava Bar.

 

beogradnocu.com