Najave, vesti

Vreme je za Adu.

A u Red Šuzu Kafanica na Adi rešila je da usreći sve boemske duše željne pravog kvalitetnog kafanskog provoda. Na radost svih posetilaca Ada Ciganlija konačno je dobila baš ono što joj je trebalo!

Kafana A U Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

A u Red Šuzu Kafanica je savršeno mesto za odličan kafanski provod i poseduje sve što treba kako bi vam boravak bio što potpuniji i bolji! Večeras ovu kafanu ne smete zaobići, jer vas očekuje izvrstan tamburaški orkestar koji će zasvirati sve one najlepše kafanske note baš za vašu boemsku dušu, i prirediti vam izuzetno veče tokom koga će se u vašem srcu smenjivati sevdah i radost! Već u subotu, 5. aprila, sedi još jedna noć fantastičnog provoda! Nastupa Sveta Alegro bend koji će vas prosto oduševiti.

Kafana A U Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com