vesti

Vreme je za Fajront.

Popularni beogradski klub Fajront i ove nedelje pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda. Na muzičkom programu očekuju vas razne varijacije house hitova, tako da će biti mesta za tec- house, ali i disco i fanky deep tonove.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Večeras u klubu Fajront za vaš nezaboravni provod pobrinuće se Dj Sasha Dee i DJ Nenad Bućić. Uz rezidenta kluba Dj Nenada Bućića, koji je poslednju deceniju radio u svim eminetnim beogradskim klubovima, odličan provod je zagarantovan.

Bućić će svakoga vikenda dovoditi i nekog od kolega, a prvi gosti su bili The Beatshakers. Ovaj Dj duo je svetsku slavu stekao saradnjom sa Dj Antoine-om na ultimativnom hitu “Ma Cherie”, koji ima više od 40 miliona pregleda na portalu “YouTube”. Oni su nastupali uz rezidenta Nenada Bućiča, a ko je sledeći dođite u Fajront da saznate. Očekuje vas pravi dzet set clubbing.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Klub Fajront radi kao lounge bar, dok se vikendom transformiše u otmeni noćni klub. Ono što je posebno interesantno, jeste da se prilikom “presvlačenja” u “večernju siluetu” i sam enterijer kluba menja i prilagođava fantastičnom clubbing-u koji vas očekuje.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Rezervacije za večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Fajront možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ono što je sigurno, ukoliko klub Fajront bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati.

 

beogradnocu.com