Time Out, vesti

Vreme je za Time Out sa Đanijem!

Radiša Trajković, poznatiji pod nadimkom Đani, večeras nastupa u beogradskom klubu Time Out. Očekuje vas provod do zore sa puno dobrih hitova. Interesovanje je veliko, pa su rezervacije neophodne!

Vreme je za Time Out! Pauzirajte svoju radnu nedelju, zaboravite na probleme i uživajte sa prijateljima uz najbolju folk muziku. “Sve mi tvoje nedostaje”, “Otišla si e pa neka”, “Njoj bih više verovao”, “Još te sanjam” samo su neke od numera u kojima ćete moći da uživate u fenomenalnom ambijentu kluba Time Out.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Ukoliko ste ljubitelj dobrog provoda i ovakve vrste muzike, definitvno ne smete propusiti ovaj Đanijev nastup. Pored toga što uvek dovede atmosferu do usijanja, Đani uživa na sceni i tu svoju energiju prenosi na publiku, koja je na nogama do poslednje numere.

Nakon Đanijevog nastupa u četvrtak, klub Time Out nastavlja sa fantastičnim muzičkim repertoarom. U petak, 2. avgusta, očekuje vas atraktivna pevačica Mia Borisavljević, kao i Aleksandar Petrović. Subota je rezervisana za Biljanu Pečić & Tribal Band, a u nedelju će vas zabavljati sjajna Marina Tadić. Nakon malog odmora prvog dana radne nedelje, ludilo se nastavlja u utorak, kada je na repertoaru R’n’B Shufflin.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

U iščekivanju Đanijevog večerašnjeg nastupa, svratite do naše galerije. Pogledajte kako izgleda provod u klubu Time Out i odmah rezervišite svoje mesto. Do rezervacija za Đanijev nastup, ali i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Time Out, možete doći vrlo lako, i to na dva načina: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com