Teatro, vesti

Vrhunac  nedelje - samo u klubu Teatro.

Klub Teatro svake nedelje premali je da primi sve ljubitelje dobrog noćnog života srpske prestonice.  Veče sportista , na kojem iz nedelje u nedelju,  goste zabavlja čuvena Mia Borisavljević, postaje nezaobilazno mesto za izlazak.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

U odličnom glasu i stasu atraktivne Mie Borisavljević, uživali su naši brojni slavni fudbaleri, ali i Anastasija Ražnatović, ćerka poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović.  Anastasija poslednjih dana često posećuje brojne beogradske klubove, ali nedelju kao poseban dan specijalno izdvaja za provod u Teatru!
Mlađana Ražnatović sa društvom se odlično provodila u ovom, jednom od najboljih klubova u gradu, kao i svi gosti koji su u Teatru napravili potpuni haos i ludu žurku do svanuća.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da je ova nedelja najbolje veče u gradu i da je samo u klubu Teatro fenomenalan provod, uverićete ako zavirite u galeriju fotografija koju su napravili fotografi vašeg omiljenog vodiča za noćni život Beograda – beogradnocu.com. Slike govore više od reči, tako da vam je jasno o čemu govorimo.

Pored Anastasije Ražnatović, u Teatru se zabavljao i Marko Miljković, momak koga smo upoznali kroz rijaliti program “Veliki brat”. Marko radi kao DJ i pušta muziku u klubovima, najčešće disco – house pravce.  Na početku ove godine snimio je pesmu ”Beograd”, a poznat je i po učešću u spotovima brojnih izvođača. Trenutno živi u Beogradu gde uporedno sa di-džej karijerom gradi i karijeru rada u medijima.  Ove nedelje je uspeo da predahne, pa je odmor pronašao izlaskom u svoj omiljeni klub Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Zato i vi ne propustite najbolji provod u gradu, samo u klubu Teatro! Na našem sajtu nalaze se fotografije nainteresantnijih momenata vašeg noćnog provoda u ovom beogradskom klubu. Nakon toga, ne preostaje vam ništa drugo nego da odmah rezervišete svoje mesto za maksimalno uživanje! To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com