vesti

Vrhunski dj-evi na Foam Fest-u!

Ovogodišnji Foam Fest održaće se 21. septembra u beogradskoj Kombank areni, a pored pene, vašem fantastičnom provodu doprineće fenomenalna svetska dj imena.

Na jubilarnom petom Guarana BGD Foam Fest-u Emil Lassaria, popularni rumunski dj i producent, nastupiće sa mladom i atraktivnom pevačicom, takođe rumunskog porekla, Caitlyn. Njen vokal znamo iz njihovih zajedničkih hitova kao što su “Tu Amor”, “Fiesta”, “Serenata” i “Dejame”.

Jako dobar tandem Emil Lassaria & Caitlyn, učiniće da vaš provod u peni bude još nezaboravniji, a pored njih, svoju muziku zavrteće i Geo Da Silva, poznat po svom singlu “I’ll Do You Like a Truck”, ali i po tome što je sarađivao sa našim reperom Juice-om i Dj Shonetom, na numeri “You Move”. U peni ćete moći da čujete i hitove poput  “Hey Mr. DJ Get Up” i “Booma Yee”.

Iz Grčke pravo u Kombank arenu dolazi Dj Pantelis, koji je imao čast da prvi zavrti muziku na prošlogodišnjem Foam Fest-u. S obzirom na reakcije publike, on će i ove godine biti tu da dodatno zagreje atmosferu. A još jedno ime koje nam je poznato od prošle godine, a i ove će uživati sa vama u peni, je austrijanac Felipe Simo, poznat po svojim progressive i electro house numerama.

Naravno, za dj pultom naći će se i nezaobilazni Dj Playa, inače rezident Bgd Foam Fest Show-a, a publika će se provoditi i uz MC-a poznatog pod imenom Ricardo L’Rock, koji se prošle godine beogradskoj publici predstavio u sklopu "Superstar Friday" večeri u klubu Magacin.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Domaća podrška Guarana BGD Foam Fest-a biće Predrag Janus & Friends – Luka Vuković b2b Ivan Radojević,  koji već niz godina rade na promovisanju i popularizaciji underground elektronske plesne muzike na našim prostorima. A pored njih predstavnici srpske dj scene biće popularni kragujevčani Sax ‘N’ Groove, odnosno DJ Muki & Lane SAX.

BGD Foam Fest predstaviće i Junior Series Stage, na kome će moći da se predstave sledeći izvođači: Petar Cvetković – Happy People, Klaus – Public Perr, Ploat b2b Vid Marjanović, Grab Your Beat – Selected Djs, Dr. Adji b2b Randy Mihajlović, Depra i Neutron b2b Bolelee. Takođe vas očekuje i Serbian Stage, na kome će biti održano regionalno takmičenje dj-eva.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Prodaja ulaznica za BGD Foam Fest je počela, a svoju kartu po ceni od 1500 RSD možete naručiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili rezervisati Online. Sve karte naručene preko portala beogradnocu.com biće vam besplatno isporučene na kućnu adresu. Karte se isporučuju na terotoriji čitave Srbije.

U iščekivanju vaših karata, pogledajte fotografije sa dosadašnjih promo žurki Foam Festa u našoj specijalnoj rubrici, pod istim imenom.

 

beogradnocu.com