Teatro, vesti

Vrhunski utorak u klubu Teatro!

U popularnom klubu Teatro, koji važi za imperativ beogradskog noćnog provoda, ovog utorka možete uživati uz fenomenalne izvođače, koji uvek naprave spektakularnu atmosferu, odnosno sa Marinom Visković, Petrom Mitićem i Ackom. Ovaj uigrani tandem garantuje nezaboravan provod!

klub teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Marina Visković svakako važi za jednu od najzgodnijih ličnosti sa estrade, pa se u klubu Teatro ovog utorka očekuje veliki broj muškaraca u publici. Pored zavodljivog izgleda, atmosferu dodatno zagreva njen fantastičan vokal, kao i numere sa njenog prvog, nedavno objavljenog albuma, kao što su „Alisa u Zemlji čuda“, „Pogrešan raj“ i „Superheroj“. U kombinaciji sa Petrom Mitićem i Ackom neverovatan provod zasigurno ne izostaje!

klub teatro

 Fotografisano u Klub Teatro

I nakon utorka klub Teatro nastavlja sa nizom najboljih prestoničkih dešavanja, pa tako u četvrtak 10. oktobra na ovom izvanrednom mestu za provod možete uživati uz izvrsnog Željka Šašića, atraktivnu Anu Kokić i Nebojšu Vojvodića, a samo dan nakon njihovog nastupa, u petak 11. oktobra na istoj lokaciji očekuje vas neverovatni Šako Polumenta, Snežana Nešić i Nemanja Staletović. Subota je rezervisana za neponovljivi duo - Ćemo i Ljupka Stević, a u nedelju 13. oktobra vaši domaćini biće Mia Borisavljević i Bojan Grujić, koji će vam Veče sportista podići na sasvim novi nivo.

Rezervacije za vaš večerašnji provod, kao i za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, da biste se spremili na spektakl koji vas u klubu Teatro očekuje, koji god dan da odaberete za vaš provod.

 

beogradnocu.com