Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Shake'n'Shake vas ove srede, dočekuje opakom žurkom u serijalu "Shake D Wednesday", na mestu gde beogradska sreda dobija drugu dimenziju, sredu koja mali petak je. Vozićemo se kroz muzičke pravce od repa do trepa! Sećate se svi jako dobro fenomenalnog brenda Friday Swagger, koji je dugo godina važio za najbolju Hip-Hop, RnB žurku na ovim prostorima. U saradnji sa njima smo vam spremili special, gde ćete imati prilike da se prisetite kakve su im žurke bile! DJ Laki i Dj Rokam će vam predstaviti svoj set, stoga se spremite da izđuskate fino!

shakedevojka

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Kao i svake srede naš rezident ARCHI†EC†, bez koga naša žurka nema smisla, vas uvodi u veče i kao i uvek sprema set drugačiji od svih ranijih, po čemu je i "Shake D Wednesday" prepoznatljiv, a spremili smo vam gostovanje jednog od najtraženijih domaćih repera sa ovih prostora! U pitanju je Juice, publici poznat po mnogim hitovima, kao što stu Keš Kolica, Pobednik, Bikini, i drugi... Očekuje vas vrhunska žurka i nezaboravan provod, zato rezervišite vaše mesto na vreme!

masa2

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

devojkashake2

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com