Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, Poznati, vesti

Prvi zvanični Wet Dreams party u Beogradu održaće se večeras u Monsunu, a u pitanju je serijal žurki koji je u poslednje dve godine postao sinonim za dobro partijanje širom Vojvodine. Iza tih žurki stoje heroji dobrog provoda, di-džejevi Fakir, Dachony i Zec koji svojim deep i tech-house setovima publiku dovode u stanje ekstaze. Do sada su uspešno organizovali masovne klupske, ali i open air žurke na kojima se uz seksi house zvuk đuskalo do ranog jutra. U subotu nastavljamo lud provod uz italijansku techno zvezdu Hollen-a! Jedan od najtalentovanijih i najuspešnijih italijanskih techno producenata Hollen nastupiće prvi put pred beogradskom publikom na Pressure Point 02 žurci. Domaća podrška Hollenu biće Veljko Joksimović, Sale (Rejv Olupine) i Phill & Dansmore. Nadamo se da ste spremni za sjajan provod u klubu Monsun ovog vikenda. Vidimo se!

Hollen Event Cover

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

monsun masa

Fotografisano u Klub Monsun

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com