Najave, Planta, vesti

Wiggle Wiggle u Planti: RnB zvucima protiv hladnoće.

Došlo je hladno vreme, svi su depresivni, bez želje za izlazak iz kuće. Rešenje je uvek u dobrom izlasku, druženju sa ljudima koje volite i grejanju uz muziku koja, čini se sama od sebe to jako dobro radi.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Na vrhu predloga za izlazak ove subote je mesto gde ćete celu noć moći da đuskate uz zvuke muzike koju mi danas popularno zovemo RnB. Ove subote u Planti, zagrejaće vas Dj Dushawn i Dj Skippy, momci koji u tandemu rade već par godina, a mesto sastanka im je upravo Planta.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Sezona odličnih žurkica se nastavlja i ove subote najbolja solucija što za dobar provod i već pomenuto grejanje cele večeri, što za odlično zagrevanje sa ekipom pred odlazak dalje. Planta vas čeka, vidimo se 25. oktobra u 22h.

Osetite tu dobru energiju koja krasi RnB Plantu, nećete pogrešiti!

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com