Kasina Bar, vesti

X Factor u Kasini.

Sinoć su na nastupu Saše Kovačevića u klubu Kasina Bar bili učesnici planetarno popularnog takmičenja X Factor. Sjajni momci i devojke sinoć su u Kasini bili vrhunski raspoloženi što je naša ekipa i pokušala da vam prenese. Na fotografijama se vidi da je u klubu Kasina Bar na Terazijama bila fenomenalna atmosfera što je svojstveno svakom nastupu Saše Kovačevića.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Fenomenalni učesnici takmičenja X Factor uživali su u sjajnim ritmovima i punili baterije za predstojeću fazu takmičenja u kojoj će moći da pokažu sve što znaju.

Na slikama se vidi da je sjajna atmosfera zavladala celim klubom Kasina Bar i da su svi igrali i pevali kako je inače uvek u ovom klubu, a posebno je razdragano kada nastupa popularni  Saša Kovačević. Klub Kasina Bar je jedan od najpopularnijih klubova u gradu koji diktira tempo noćnog provoda i postalo  je stvar prestiža izlaziti u klub Kasina Bar i provoditi se uz najbolji repertoar u gradu.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Stoga danas je idealan izbor poći u klub Kasina Bar jer vas tamo čeka fenomenalna žurka uz No Comment Bend koji uvek pravi ludnicu pod sjajnim osvetljenjem fantastičnog ovog kluba.

U subotu cela Kasina đuska uz Veska Vučkovića kojeg pripadnice lepšeg pola posebno vole i koji zna šta znači napraviti dobru žurku u pravom smislu te reči.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Fotografi portala beogradnocu.com, znaju šta je prava žurka u klubu Kasina Bar, pa tako su se sinoć i prvodili tamo. U našoj galeriji mođete da vidite delić atmosfere. Rezervišite svoje mesto na vreme putem  našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U našoj galeriji fotografija ćete saznati zašto je klub Kasina Bar vodeći klub u gradu, čekamo vas tamo!

 

beogradnocu.com