vesti

Y Band u kafani Kolarac.

Za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda kafana Kolarac je neizbežna lokacija svakog vikenda. Naime, u kafani Kolarac okupljaju se samo pravi boemi, željni dobrog pića i još bolje pesme, što na ovom mestu nikada ne izostaje. Kafana Kolarac nudi vam i ove nedelje izuzetan provod.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

U petak 22. novembra u kafani Kolarac samo za vas nastupiće Y Bend koji će nesumnjivo učiniti da se provedete spektakularno. Svojom muzikom probudiće mnoge emocije, rasplamsati mnoge strasti i napraviti neponovljivu atmosferu, na kakvu ste već navikli kada je kafana Kolarac u pitanju.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Obezbedite sebi i svojim prijateljima najbolje boemsko uživanje i opustite se uz melodije najboljih narodnih i starogradskih pesama. Kada govorimo o Y Band-u jasno je da su u pitanju veliki profesionalci, sa dosta iskustva, koji svoji posao obavljaju sa mnogo ljubavi i uživanja. Garantovano će učiniti da ovu noć prepričavate do vaše naredne posete Kolarcu.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Kolarac, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Zbog velikog interesovanja, važno je da svoju rezervaciju izvršite na vreme. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com