Tri Promila, vesti

Za 3 promila kafana nije kriva.

Ljubav prema Zemunu većina ljudi objašnjava rečenicom “Volim Zemun, jer ima dušu”.  Tu njegovu dušu čine kafane. Kafane su mesto u kome se potvrđuju prijateljstva, prevazilaze nesporazumi, pronalaze stare i rađaju nove ljubavi.

Zato se kafana Tri Promila nalazi u samom srcu Zemuna i odiše ljubavlju na zemunskom keju. Kafana Tri Promila otvorena je za sve vas koji žele dobar provod, zabavu, muziku i opuštanje.  Otvorena je za sve goste, prijatelje, poznanike i ljude otvorenog srca.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Dođite u sredu, 05. februara da čujete fenomenalni Alibi Bend koji pravi vrhunsku atmosferu i koji je sarađivao sa mnogobrojnim pevačkim zvezdama. Očekuje vas neverovatna muzika i sjajan provod. Osim toga, ove večeri i u petak, na promociji će biti vino od 1l po ceni od samo 750 dinara. U petak 07. februara zabavljaće vas izuzetan Bend Ortaci, dok je subotom na repertoaru ozvučena akustika uz Tri Promila Bend. Ukoliko uživate u ambijentu starih beogradskih kafana i ukoliko umete da osetite pravi boemski duh, kafana Tri Promila postaće vaš drugi dom.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila je savršen izbor, kao i za prave ljubitelje boemskog načina života. Odličan izbor pića kao i dobro poznati bendovi učiniće da u kafani Tri Promila odmah padnete u sevdah. Garantujemo dobro raspoloženje, živu muziku koja ispunjava vaše želje, ljubazno osoblje i iskreno prijateljstvo, samo u kafani Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji kafana Tri Promila nudi. Obezbedite sebi jedinstveni provod u Zemunu. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Tri Promila.

 

beogradnocu.com