vesti

Za dobar provod, pravi izbor - bar Dash’s.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com predlaže vam da ove nedelje obavezno posetite kafe bar Dash’s na Voždovcu. U sredu, 18. decembra u kafe baru Dash’s moći ćete da se provodite uz Teodoru Toković i Žileta Hrama. Naime, ove večeri se organizuje humanitarno veče u baru Dash’s, stoga je to i razlog više da ga obavezno posetite. Pored ovog sjajnog dua koji će vam prirediti fenomenalnu atmosferu i jedinstven provod, očekujte još mnoga iznenađenja kao i goste koji će vam ulepšati veče.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Ukoliko propustite sredu, već u petak 20. decembra očekuje vas Acoustic Bend, ozvučeni Tamburaši uz koji sjajan provod ne izostaje, dok je u subotu na sceni Dash –a bend iznenađenja!  Prepustite se čarima modernog bara Dash’s koji je po mnogo čemu jedinstven i specifičan kafe - restoran u Beogradu.

Bar Dash’s radi svaki dan kao kafe - restoran dok se sredom, petkom i subotom, u noćnim satima, uz igru svetala i vrhunskog klubskog ozvučenja, pretvara u fenomenalni noćni klub koji će vas ostaviti bez daha. Enterijer kafe bara Dash’s daleko je ispred svih ostalih lokala po svojim arhitektonskim rešenjima.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

U našoj galeriji možete pogledati fotografije bara Dash’s, koji se izdvaja kao jedan od najlepših u gradu. Ne propustite da to vidite i uživo. Specijaliteti italijanske kuhinje, uslužnost profesionalnih konobara, kokteli najboljih barmena i koktel majstora za izuzetan noćni provod, samo su neke od stvari koje nudi ovaj fenomenalni kafe bar. Osetite toplinu koju nudi kafe bar Dash’s i budite deo mnogih koji svaki dolazak ovde pamte i dugo prepričavaju, a uvek se rado i vraćaju. Proverite zašto je kafe bar Dash’s jedinstven, prepoznatljiv i jedan od najmodernijih u gradu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Pratite portal beogradnocu.com da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafe baru Dash’s možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com