Soho Bar, vesti

Za one urbane i u trendu – Soho Bar je idealan izbor.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com preporučuje vam da večeras izađete na malo urbanije mesto. Stoga, posetite nezamenljivi kultni bar Soho Bar u Silikonskoj dolini.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Za one koji preferiraju zvuke elektronske i deep house muzike, lounge, acid jazz i još po neki kvalitetan bit, Soho Bar je idealan izbor. Ovo mesto ćete prepoznati kao mesto dobre i kavalitetne zabave već pri prvom ulasku. Pored kvalitetnog muzičkog programa, Soho Bar nudi i šaroliki izbor pića, koktela i kafa, ali i dobar zalogaj, a pozitivne energije i atmosfere uvek ima na pretek.

U petak 3. januara, tačnije večeras, u Soho Baru za dobar zvuk biće zadužen Dj Vrabac, dok ćete u subotu 4. januara slušati miksove by Lazy Idiot. Biće ovo jedan uzbudljiv i neponovljiv vikend. Ne propustite!

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Ambijent Soho Bara je modernog dizajna, ravnih linija i sav u crnoj boji. Ovaj bar ljubomorno čuva beogradski duh, za koji mnogi kažu da "miriše" na njujorški. Okosnicu poslovne filozofije bara Soho Bar čine kvalitet, najviši nivo usluge i kreativnost.

Soho Bar je i restoran koji ima u ponudi i Sushi Fusion koji je zaslužen za azijsku kuhinju koja očarava svojim laganim i ezgzotičnim ukusima, a o koktelima u baru Soho Bar ne treba puno govoriti jer se zna da su najbolji. Jednostavno dođite i uživajte. Soho Bar restoran je trendi mesto sa njujorškim duhom i svi ste pozvani i dobrodošli.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

U iščekivanju vašeg izlaska obavezno pogledajte našu galeriju koja skriva najbolji prestonički provod u Soho Baru. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time omogućiti sebi i svojim prijateljima da iskuse modernu stranu Beograda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com