Stara Pesma, vesti

Za svakog po nešto, za nekoga sve.

beogradnocu.com je i dalje tu da vam reši sve dileme kada je vaš izlazak u pitanju. Ukoliko niste odlučili gde biste se provodili ovih dana, a ljubitelj ste pravog kafanskog provoda u ambijentu koji odiše duhom starih beogradskih kafana, ljubitelj ste dobre presme i još boljih devojaka, pravi izbor je, naravno, kafana Stara Pesma.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u  Kafana Stara Pesma

Redovni gosti kafane Stara Pesma već znaju da se utorak na ovom fantastičnom prestoničkom mestu ne propušta, jer se upravo ovde odvija najbolji provod. Naime, u utorak 21. januara nastup će održati popularni pevač Slobodan Sloba Vasić, jedan od najzapaženijih učesnika u pevačkom šou programu Zvezde Granda. On uvek napravi izvanrednu atmsferu i inspiriše vas da obavezno ponovo posetite kafanu Stara Pesma.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u  Kafana Stara Pesma

Sreda 22. januar biće upamćena po nastupu Mirne Košanin, u pratnji neponovljvog Miami Band-a. Mirna će vas svojim glasom i stasom nesumnjivo ostaviti bez daha, dok će Miami Band svojom muzikom probuditi sva vaša čula. Četvrtak 23. januar rezervisan je za nastup Milana Mitrovića, dok će u petak 24. januara za vaš maksimalno dobar provod biti zaduženi Miloš Trninić Trna i Kristina Kuzmanovska. Spektakl neće izostati ni u subotu kada će atmosferu do usijanja dovesti Nikola Džoni Jakovljević i fantastični Workersi.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u  Kafana Stara Pesma

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Stara Pesma. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda uvek je tu da vam pomogne da napravite najbolji izbor i sebi i svojim prijateljima pružite jedinstveni provod. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Stara Pesma i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com