Jimmy Woo, Najave

Bar Jimmy Woo  nudi raznovrsni asortiman italijanskih, španskih i francuskih vina, viskija i burbona, šampanjaca, koktela, kao i sokova i toplih napitaka. Jimmy Woo  se sastoji iz dve namenske celine koje se skladno uklapaju zahvaljujući modernom i prelepom enterijeru koji je dizajniran upravo tako da vam pruži predivan i neponovljiv osećaj, za koji ćete želeti da vas nikada ne napusti. Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a od ponedeljka do nedelje, u večernjim časovima, koketira se i sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima DJ-eva koji favorizuju elektro zvuk, kao i new i space disco.

jimmy1

Fotografisano u bar Jimmy Woo

Izuzetno raznolik meni koji ovaj bar nudi, svakako privlači mlade ljude, a DJ-evi koji favorizuju elektro zvuk, kao i new i space disco pridodaju ovom već moderizovanom baru notu luksuza.

jimmy2

Fotografisano u bar Jimmy Woo

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com