vesti

Za vikend svi u Dvorište.

Za dnevno kafenisanje, zagrevanje pred ludi prestonički provod, kafe Dvorište Dva je idealno mesto! Veoma povoljne cene, neverovatno raspoloženje i vrhunska muzika, učiniće svaku vašu posetu kafeu Dvorište Dva nezaboravnom!

kafe Dvorište Dva

Fotografisano u Kafe Dvorište Dva

Ovog petka i subote, poslednjih dana novembra, u kafeu Dvorište Dva možete započeti svoj vikend na najbolji mogući način, i to uz sjajnu žurku i živu muziku. Pored odlične muzike i sjajne usluge, očekuju vas i ekstra povoljne cene pića i renovirani enterijer! Ne propustite ovaj vikend jer Dvorište Dva ima sve što vam je potrebno. Muzika počinje u 22h, a traje dokle vi to kažete - do jutra!

kafe Dvorište Dva

Fotografisano u Kafe Dvorište Dva

Očekujte mnoga iznenađenja, muziku i ekipu koja će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova i držati na nogama do poslednjeg minuta! Neverovatan provod i energija koja se vrlo lako prenosi u Dvorištu Dva ono su što ovaj lokal čini izvanrednim. Uz sjajnu ponudu pića, neverovatan enterijer i izvrsnu uslugu očekuje vas jedinstven provod.

Kafe Dvorište Dva postoji tek godinu i po dana, a već ima svoje redovne goste kojima dan nije ispunjen ukoliko ne posete ovo izvanredno mesto. Bitno je napomenuti da ovde uvek vlada veoma prijateljska atmosfera i da je raspoloženje uvek dobro.

kafe Dvorište Dva

Fotografisano u Kafe Dvorište Dva

Kafe Dvorište Dva poseduje i parking za vaše automobile tako da više nećete morati da lutate unaokolo tražeći mesto za svog četvorotočkaša. Kafe Dvorište Dva je vaš dom u kom se možete osećati kao kod svoje kuće, jer ovde vam je sve dozvoljeno.

U iščekivanju sjajnog provoda, pogledajte našu galeriju fotografija, jer će vam upravo one dodatno zagolicati maštu. Nemojte više razmišljati, već posetite kafe Dvorište Dva i svoje mesto rezervišite Online ili preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com