vesti

Za vikend svi uz Carski Lov.

Klub Carski Lov, sofisticirano mesto u etno stilu, iz nedelje u nedelju nudi vam fantastičan provod. Klub Carski Lov definitivno je pravo mesto za sve ljubitelje boemskog načina života i predstavlja potpuno drugačije uživanje u odnosu na sve na šta ste navikli u Beogradu.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Ovog petka 22. novembra, ne propustite uživanje uz fenomenalnog DJ Cou i goste iznenađenja koje vam je klub priredio. Nećete se pokajati ako dođete, a već sutradan u subotu, ćete se vratiti, jer vas čeka pevačica divnog glasa i stasa – Marina Tadić! Marina Tadić je sve traženija klubska pevačica, upravo zbog fenomenalne atmosfere koju pravi na svojim nastupima i dobrog raspoloženja koje vrlo lako prenosi na publiku.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Ona će vas u subotu zabavljati do sitnih sati i napraviti nezapamćen provod. Tadićeva je izdala mnoge pesme poput "Disko devojka" kao najavu za album pod nazivom "Bol za bol" sa kog se odmah izdvaja istoimena pesma i visokobudžetni spot. Ubrzo su put do srca slušalaca pronašle i numere "Više me ne zovi" i mega hit "Otrove" koju je Marina i ekranizovala. Marina Tadić je za samo 4 godine postojanja na javnoj sceni postala jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih pevačica. Nastupi ove mlade pevačice su i više nego dobro posećeni. Ona nosi epitet "najveće zvezde beogradskog clubbing-a", a u subotu samo u klubu Carski Lov imate priliku da se u to i uverite.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U klubu Carski Lov vas očekuje jedinstvena hrana servirana na autentičan način. Vrhunska usluga i veliki izbor vina i drugih alkoholnih pića vam je takođe na raspolaganju. Neponovljivi ukusi koje je nemoguće osetiti na bilo kom drugom mestu u Beogradu nisu jedina prednost ovog izuzetnog mesta.

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com