Tri Promila, vesti

Zabava bez prestanka.

Da je Tri Promila odista ortačka kafana svedoče sve vaše predivne večeri provedene na ovom sjajnom mestu. U kafani Tri Promila sve se pamti svaka noć ima neku svoju lepu priču zbog koje se slatko nasmešite kada vas prijatelji pitaju kako je bilo sinoć. Bend ''Ortaci'' u kafani Tri Promila petkom stvara razloge da se đuska do zore, horde obožavalaca pravog provoda petkom kreću ka kafani Tri Promila i jedva čeka da Bend ''Ortaci'' zasvira po koju.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila baš ume da vas ugosti, ovde je sve, pa malo je reći idelano, za koji god sto seli, uvek ste u centru pažnje i Bend ''Ortaci'' peva baš vama i samo vama i to uvek pravu pesmu. Tri Promila je i sevdačka,
a u isto vreme vrlo otmena i nekako starisnki elegantna jer u sebi čuva komadiće duše svih umetnika koji su ikada prešli kafanski prag.

Kafana Tri Promila ne bi bila ni upola šarmantna bez Tri Promila Benda koji sjajno  radi svoj veličanstveni posao, kada oni sviraju subotom kafana Tri Promila postaje mesto okupljanja ljudi sa najistančanijim ukusom za najbolji provod i kafana  Tri Promila i njima vrlo uspešno izlazi u susret. Tri Promila Bend je već ušao u legendu, ceo Beograd priča kako sviraju ti sjajni muzičari subotom u kafani Tri Promila koja je svima, ali baš svima postala mila.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila poznaje samo vrhunsko ophođenje prena gostima, sa njom nema osrednjosti svakom gostu se obraća sa puno pažnje i vrhunske pristojnosti i uslužnosti i to je još jedan od razloga što sve više volite da svratite na ovo čarobno mesto koje se sa takvom lakoćom uvuklo u vaše živote da tu muzičku veštost kafane Tri Promila niste ni osetili samo vas je obuzela neka dragost koja ne prestaje nego samo buja i udvostručava se. Kafana Tri Promila čuva unikatne provode, a Tri Promila Bend svaku subotu pretvara u opojnu igranku za punim stolovima sa kojih isijava veselje.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Rezervaciju provoda do daske u kafani tri Promila možete rezervisati putem vašeg  omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I nama prijaju promile, ne uskraćujte našim fotoreporterima zadovoljstvo fotkanja najboljih momenata iz  vaših noćnih provoda, čekamo vas u kafani Tri Promila.

 

beogradnocu.com