Jazbina, vesti

Zagarantovan provod u kafani Jazbina.

Dobra tamburica je razlog da večeras odete u provod u najbolju nad najboljima kafanu JazbinaKafana Jazbina je misija svih ljubitelja dobre kapi, jer uz ozvučene tamburaše valja od gradske buke  potražiti i spas u dobroj čaši, a tu vam cene idu u na ruku.

kafana Jazbina

 

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina u Bulevaru kralja Aleksandra, mesto je najboemskije u gradu, enterijer u kombinaciji cigle i drveta, sa misterioznim osvetljenjem daje poseban šarm momcima za tamburicom koji će vas u kafani Jazbina razgaliti već prvom žicom. Uz najbolju kafansku muziku i pijano raspoloženje, svoju meraklijsku sreću može da okuša 160 ljudi.

U kafani Jazbina svi su raspoloženi za veselje, osoblje je razdragano i izuzetno prijatno i profesionalno, oni će igrati i pevati sa vama uz sjajne tamburaše sve do zore, jer kafana Jazbina sve prisutne diže na noge. Kafana Jazbina je tip kafane koji je opevan u najvećim kafanskim hitovima, gde se zbog ljubavi i dobre kapi, zaboravi na sve svoje probleme.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana radi sedam dana nedeljno, i koji god dan da odaberete nećete pogrešiti. Ozvučeni tamburaši, nisu samo utorkom u kafani Jazbina, nego i nedeljom. Sredom i petkom vas očekuju Nemke i Opijum Bend, sreda je rešervisana za Džonija i Prijatelje. Subotom dominira ZeBeat Bend, a ukoliko ste juče propustili, sledeći ponedeljak svratite da čujete Aćima i njegovu violinu.

Možete poželeti pesmu na uvce i sa veselim muzičarima odsanjati svoju najlepšu serenadu posvećenu najboljim provodima u gradu, kojih ima samo u kafani  Jazbina i to posebno utorkom. U toku je promocija rakije, te obožavatatelji jedne kratke mogu da uživaju u različitim ukusima ovog dragocenog pića.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Požurite u dobar provod, rezervišite boemsku noć koja ima čudnu moć, na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com