vesti

Zagarantovan provod u kafani Stara Župa.

Pogrejmo ovu zimu sjajnom atmosferom koju možete naći samo u Staroj Župi, jer ovde se zima i hladnoća zaboravljaju.  Nastavljamo dobar provod u vašoj omiljenoj kafani Stara Župa. Program ove kafane će vam zagrejati krv u venama i naterati da se iznova vraćate i uživate u najboljem ambijentu i provodu.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Dođite u petak, jer će nastupiti fenomenalni Sloba Bajić i Hua Hua Bend koji vam obećavaju vrhunski provod. Spremite se za pop, folk i starogradske hitove do jutra, i još mnoštvo iznenađenja. Kafana Stara Župa u novoj zimskoj sezoni nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu. Subotom nastupaju fenomenalni Tamburaški Orkestar Doktori koji će vam svojim glasom i notama prosto pumpati krv u venama. Garantujemo đuskanje i pevanje do jutra.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u kafanu Stara Župa. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane u Zemunu. Prijatnog enterijera koji budi pravi boemski duh, kafana Stara Župa neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

kafana Stara Župa

Fotografisano u Kafana Stara Župa

Ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred kako ipak ne biste rizikovali da ostanete bez mesta. Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Stara Župa zauvek nositi u najlepšem sećanju. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Stara Župa možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com