Najave, Razno, vesti

Žalićete ako ovaj uranak propustite!

Čujte i počujte! Ajmo sad svi polako pakovanje i pravac na Prvomajski uranak na Srebrno jezero! Čeka vas najluđa zabava uz najbolje izvođače - Saša Kovačević, Bad Copy, Marko Mandić, DJ Gru, "Pozitivo bend", "Ničim izazvan" bend, "Šebek i moj bend" i mnogi drugi! Hajde da svi zajedno proslavimo ovaj praznik i dođemo na najbolju žurku i muzički festival "Uranak" koji će biti za pamćenje! I pssst, ne zaboravite - sve što se desi na Srebrnom jezeru, ostaje na Srebrnom jezeru!

uranak

Od četvrtka, 1. maja do subote, 4. maja, čeka vas apsolutna ludnica i provod kakav još niste doživeli! Upoznaćete nove prijatelje, nove ljubavi, novo sve! Ne ostavljajte ovakve momente za "drugi put" već ih proživite sada i ODMAH! Vaš omiljeni portal vas nikad nije slagao, pa nećemo ni sada! Zato, šta čekate - rezervišite vaše mesto preko beogradnocu.com na 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online i dobićete sjajni POPUST od 5 evra!

uranak

Očekuje vas muzika za svačiji ukus - zabavna, pop, haus, dens, komercijalna, electro, RnB i hip-hop muzika... Već od 800 prijavljenih ljudi za putovanje, govori o tome da će sve dnevne i noćne žurke festivala posećivati veliki broj ljudi! Kako iz Beograda, tako i iz okolnih mesta kod Srebrnog jezera.

Prva dnevna žurka se po dolasku na Srebrno jezero, nastavlja na bazenu, u sklopu Akva parka "Silver lejk", gde će "Ničim izazvan bend" i ekipa DJ-eva nastojati da dobro zagreje atmosferu komercijalnim zvucima i da "party manijake" pripremi za veče poznate pop i zabavne muzike koje će svojim hitovima i širokim repertoarom prirediti šarmantni Saša Kovačević.
Drugog dana se spremite za žurku na bazenu i igre bez granica, gde će sigurno biti mnogo smeha, adrenalina, fer-plej energije, nagrada i, naravno, odlične muzike. DJ Gru i nova muzička nada Marko Mandić kroz RnB, Reggaeton,  hip-hop i pop napraviće odličan uvod za head - line-re druge večeri festivala - moćni Bad Copy. DJ ekipa će im davati podršku na miksetama, a da provod traje duže pobrinuće se svi posetioci, jer se posle svake noći žurka nastavlja na "after- party" širom jezera.
Trećeg dana održaće se "Silver Boat Party". Brod „Silver Star“ najveći i najlepši brod na srpskom delu Dunavu, biće plutajući klub, i dok krstarite Dunavom, DJ set Dj Blondy (Tajtana Kalnak), sve to sa After boat žurkom na bazenu učininiće vam ovaj 3. maj nezaboravnim danom! Za party vibracije u toku večeri, pobrinuće se još i Pozitivo bend. Apsolutno savršenstvo!
Poslednjeg dana moralno srozavanje pretvaraćete u kulturno uzdizanje kao finalni događaj celog iskustva koje će vam pružiti ovaj festival. Očekuje vas fakultativna poseta Viminacijumu i upoznavanje sa Rimskim ostacima na području naše istočne Srbije. Zabavno i edukativno, pa to nema nigde!

Uranak

Rezervišite vaše mesto iz ovih stopa Online i ostvarite POPUST!! Ne žalite za stvarima koje ste uradili, već za stvarima koje niste uradili kada ste imali priliku!

 

beogradnocu.com