Plastic, vesti

Zamislite nezaboravan provod.

Klub Plastic spada u omiljena mesta svih poklonika urbane scene Beograda, tradicija od 13 godina je definitvno uradila svoje. Kada govorimo o provodima u "krugu dvojke " klub Plastic je logična asocijacija na najbolje žurke. Repertoar u klubu Plastic je uvek zanimljiv sutra vas u najurbanijem klubu u gradu očekuje Buzzin' Party Hugo Boss Promo Party Dj Ike i Dj Prema, a to znači da vas čeka luda žurka koja definitivno donosi duh žurki stranih zemalja u kojima je ovaj vid zabave definitivno na prvom mestu.

klub Plastic

 Fotografisano u Klub Plastic

U četvrtak u odličnom klubu Plastic čeka vas Pocepana žurka Tom Gepard all night long i prilika da uživate u najpozitivnijoj atmosferi u gradu uz najbolju ekipu i extra cene.

Vikend u klubu Plastic je uvek fantastičan, još kada znate da je hodnikom povezan sa klubom Mint i da praktično u isto vreme možete uživati u dve žurke za jedno veče ugođaj je nemerljiv. Chriminally Chic Mirko i Meex i specijalni gost čekavaju vas u klubu Plastic u petak dok u klubu Mint provod je zagarantovan uz MKDSL i goste iznenađenja. Svi koji se odluče da u petak krenu u klub Plastic doživeće najbolju žurku, tj. kombinaciju žurki koja će svakoga oduševiti.

klub Plastic

 Fotografisano u Klub Plastic

Subota je u Plasticu posebna priča, reč je o najvrelijoj i najkrcatijoj večeri u prestonici, koja ne može da prođe bez aktuelnih hitova. U klubu Plastic vas čeka Mainstream Pressure Dj Ike i Dj Prema, a u Mintu koji je poznat kao javna tajna najboljih underground elektro žurki čeka vas Revival Groovyman all night long.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Klub Plastic je jedinstveno zadovoljstvo kojeg svi jedva čekaju da se dočepaju. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Klub Plastic je mesto na koje mi redovno svraćamo, ne samo zato što volimo žurke koje nekada traju i posle zore, nego zato što volimo vaše maksimalno rasploženje koje u klubu Plastic uvek zateknemo.

 

beogradnocu.com