Najave, Plastic, vesti

Zapalite dance floor i Buzz-ujte!

Ne propustite i ove nedelje jedno od omiljenih okupljališta ljubitelja urbane scene u Beogradu - klub Plastic! Pored vrlo zanimljivog repertoara, koga karakterišu česta gostovanja domaćih, kao i poznatih svetskih DJ-eva i izvođača, u Plasticu vas očekuje atmosfera i provod na zavidnom nivou.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Ove srede, 9. aprila, očekuje vas Buzzin’ Party uz Dj dvojac- Dj Ike i Dj Prema koji redovno postavljaju nove standarde u beogradskom noćnom životu. Već narednog dana, je žurka "Drop the Pressure" sa Dj Oakich, Erick Kasell i Tom Geppardom. Klub Plastic vam sasvim sigurno garantuje odličnu žurku i provod bez prestanka.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Ni petak 11. april, ne smete propustiti, jer će žurka "Insane" dominirati sa Oysh-om, Dj Mirkom i Meex-om uz specijalnog gosta kao iznenađenje. Iste večeri, u Mintu sledi MKDSL sa dodatnim gostima. Pozitivna energija, sjajna ekipa i zvuk koji pokreće, obećavaju fenomenalan provod i u subotu kada je na repertoaru "Mainstream Pressure", a u Mintu sledi Buggin' Out sa Torisom Badićem i Nemanjom Boškovićem.

plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com