Najave, Planta, vesti

Peta sezona najbolje zabave je u punom jeku i vreme je da nastavimo istim ako ne i jačim tempom. Ove subote vas muzikom vraćamo u vreme najvećih hitova, vožnjom kroz muzički vremeplov! Biće ovo pravo zezanje, ne propustite ovakvu vrstu zabave.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

 Neki od hitova koji će se izmedju ostalog naći na repertoaru su:"Dobar Loš Zao - Žurka Žurka", "Tap 011 - Žene dodjite na mene", "666 - Dance with the Devil", "Elma - Čarobno Čarobno", "Severina - Ajde ajde zlato moje", "Sanja - Crveni Lak", "OK Bend - A u medjuvremenu", "Željko Joksimović - Varnice", "Mina Kostić - Moj lepi", "Amadeus - Lažu te" kao i ostali mnogobrojni nezaboravni su hitovi čuvenog perioda od devedesetih pa do danas, koje ćemo imati prilike da čujemo kao i mnoge druge strane hitove koje ste možda i zaboravili.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Dj Mijat - dečko koji najbolje prezentuje ono što ćemo želeti da čujemo a to su hitovi sa kraja prošlog veka pa do danas koje on itekako ume da izvrti, da to sve ne bude malo tu su i Dj Skippy b2b Dj Philips Blue - poznati po svojim energičnim setovima, vrteće razne hitove iz perioda prošlog veka. Biće to prava muzička borba između ova tri fantastična DJ-a.

kafe Planta

Fotografisano u Kafe Planta

Provod je svakako zagarantovan, vaše je samo da rezervišete mesto na vreme i da onda ispoštujemo događaj kako mu priliči, u pravom stilu devedesetih.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

kafe Planta

 Fotografisano u Kafe Planta

Vidimo se u Planti!

 

beogradnocu.com