Naša Priča, vesti

Započnite jedno novo poglavlje.

Ko misli da se dobro provede ove nedelje neka svrati u kafanu Naša Priča i započne jedno novo poglvalje u ovoj sedmici. Sve što vam je potrebno za dobar provod jesu osmeh, pozitivan stav i dobro raspoloženje. Sve ostalo prepustite kafani Naša Priča u Dalmatinskoj ulici.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ove srede, 12. februara, zasbavljaće vas fenomenalni Peca Petaković koji će svojim pesmam i glasom ulepšati vaš provod do kasno u noć. Zaboravite na brige, posao i obaveze, prepustite se muzici i dragim ljudima – jer Naša Priča je mesto gde vreme stoji i mesto koje ima dušu.

Petak, 14. februar i Dan zaljubljenih ulepšaće vam XxX Bend koji uvek naprave i više nego dobru atmosferu u Našoj Priči. Gosti ove kafane, prilikom odabira svog mesta za izlazak, vođeni su činjenicom da je kafana Naša Priča najbolje mesto u gradu za uživanje ovakvog tipa. Ovo je mesto gde se okupljaju pravi boemi i meraklije.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Subota je rezervisana za fenomenalni Viva Bend koji će vas potpuno očarati. U sastavu Viva Benda su klavijaturista, bubnjar, basista, pevač sa violinom i pevačica. Viva Bend svira apsolutno sve žanrove, od kafanskih pesama, preko novijih, pop pesama. Ponekad uskoči i neka strani hit u njihovoj verziji, pa se pripremite za pravu klupsko kafansku atmosferu. Pozitivna energija je neizbežna, kao i nasmejani gosti koji su uvek na nogama!

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ova nova mlada kafana u samom centru Beograda, nudi nezaboravan provod i vrhunsku zabavu do sitnih jutarnjih sati. Nemojte nikako zaobići kafanu Naša Priča, već svratite i uverite se kakav provod vas čeka. Rezervišite svoje mesto preko vašeg omiljenog noćnog vodiča – beogradnocu.com, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne,ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com, jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com