Naša Priča, vesti

Započnite jednu divnu priču u kafani Naša Priča.

Ovog vikenda, budite deo kafane Naša Priča i provedite još jedno nezaboravno veče u centru grada. Očekuje vas fenomenalni provod, pozitivno raspoloženje i vrlo kvalitetan muzički program.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

U petak, 22. novembra u kafani Naša Priča nastupiće tamburaški orkestar Kali koji će vam pripremiti vrhunsku zabavu do sitnih jutarnjih sati. Starogradska i kafanska muzika izazvaće u vama mnogo emocija i garantovano učiniti da provedete pravu boemsku noć. Pored izvanrednog muzičkog repertoara ovog orkestra, očekuju vas i povoljne cene pića, odlično društvo i sjajna atmosfera. Dobar provod je zagarantovan!

Subota, u kafani Naša Priča je rezervisana za izuzetni Viva Bend! Veoma specifični način izvođenja numera i sjajna energija koja se odmah prenosi na publiku ono su što ovaj sastav karakteriše, i što ćete kod njih nesumnjivo voleti. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstven provod.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Našoj Priči teško ćete odoleti. Kafana Naša Priča idealno je mesto za provod čak do 3 h iza ponoći. Pravi muzički profesionalci, koji svoj posao rade sa puno ljubavi i uslužno osoblje učiniće da se provedete izvanredno i da ovo mesto postane vaš drugi dom.

Galerija portala beogradnocu.com prepuna je fotografija iz kafane Naša Priča, upravo zbog uvek fenomenalnog provoda koji pruža. Naši fotografi se sa velikim zadovoljstvom provode na ovom popularnom prestoničkom mestu, pa vas i u narednom periodu očekuje dosta zabeleženih momenata iz Naše Priče.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Rezervacije za ovaj petak, ali i za sva predstojeća dešavanja u kafani Naša Priča, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu! Budite deo Naše Priče!

 

beogradnocu.com