Naša Priča, vesti

Započnite jednu dobru priču u kafani Naša Priča

Ukoliko želite da doživite duh pravog kafanskog provoda, pravi izbor za vas je kafana Naša Priča. U ovoj popularnoj kafani, svakom detalju i gostu je posvećena posebna pažnja, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se vraćali.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

U sredu 25. decembra u kafani Naša Priča možete se provoditi do ranih jutarnjih časova uz Pecu Petkovića. Ova odličan pevač pobrinuće se za vaše maksimalno uživanje, kome će takođe doprineti niske cene pića!

Naime, do 22:15h, na svaki poručen bokal rakije, drugi je gratis i kuća časti! Rakija malina i kupina ove večeri biće na promociji i po ceni od samo 99 dinara tokom cele noći. Ovo su zaista neverovatne ponude koje ne smete propustiti.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ukoliko propustite provod uz Pecu Petkovića ove srede, dođite u petak da čujete fenomenalni bend Aj Živeli! Subotom je za vaš vrhunski provod zadužen Viva Bend koji vam priprema odličnu žurku. Kafana Naša Priča osvojila je mnoga srca obožavalaca noćno – kafanskog života koji su ovakvo boemsko mesto željno iščekivali. Oni koji su jednom iskusili i “čuli” Našu Priču, iznova su se vraćali.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ne propustite provod u kafani Naša Priča večeras, niti bilo koji drugi dan, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com