Blaywatch, Najave, vesti

Vreme je da se oprostimo od mesta koje nam je itekako obeležilo letnju sezonu. Mesta na kom su se stvorile mnoge uspomene, prijateljstva, i naravno, na kom se doživeo najbolji provod u Beogradu! Vreme je da se oprostimo od splava Blaywatch!

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Zatvara se letnja sezone splava ovog petka, 10-og, i subote, 11. oktobra. Zato vas očekuju fenomenalni izvođači, a sutra će nastupati Ivana Selakov i Petar Mitić! Narednog, i poslednjeg dana na splavu Blaywatch, zabavljaće vas Ćemo i Ivana Bojanović. Definitivno vas očekuje spektakularna atmosfera koju nikako ne smete da propustite! Dođite da uživate u najvećim hitovima narodne i zabavne muzike, dobroj energiji i sjajnom raspoloženju. Splav Blaywatch više od jedne decenije predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu. Ako nam ne verujete na reč, proverite sami!

blay1

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ne propustite naredna dešavanja na splavu Blaywatch. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com