vesti

Zavirite u jedan skriveni kutak – kafanu Slatki Greh.

Ukoliko ste boem u srcu, sigurno ste čuli za kafanu Slatki Greh. Mozda ste već bili, ali ukoliko niste, naša preporuka je da obavezno svratite. Ono što je posebno za ovu kafanu je to što u nju ne svraća baš svako.

Lokacija kafane Slatki Greh je malo skrivena, s obzirom da se nalazi u podrumu zgrade, u starom delu Beograda, u srcu Zemuna. Možda ste već par puta prolazili i začuli zvuke stare tambure, i zapitali se odakle dolazi ta harmonična melodija. Upravo tu, u podrumu stare zgrade, se sastaju porodice, prijatelji i ljubavnici i proživljavaju nezaboravne trenutke.

Kafana radi petak i subota i oba dana vas zabavlja bend Slatki Greh. Zato dođite u kafanu Slatki Greh i uz zvuke gitare, harmonike, violine i kontrabasa, i plešite do zore. Opojni miris vina i ritmovi koje pravi samo bend Slatki Greh, teraće vas da se ponovo vraćate u ovu kafanu.

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Slatki Greh možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com