Lava Bar, vesti

Zavirite u svet najboljeg provoda.

Još uvek niste odlučili koje je mesto idealno za vaš provod? Još uvek niste sigurni uz kakvu biste se muziku provodili? Ne želite da brinete o tome? beogradnocu.com je tu da reši vaše probleme! Ove nedelje iz ponude izdvajamo fantastični i neponovljivi Lava Bar, gde se ljudi različitih afiniteta mogu provoditi i prepustiti potpunom uživanju.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ove srede 19. marta u klubu Lava Bar očekuje vas spektakularno veče tamburaša. To svakako nije samo običan dan za provod. To je momenat kada u svoje najskrivenije misli pustite tamburice i dozvolite da sjajna starogradska muzika izmami sve vaše emocije. Uz tamburaše ćete se nesumnjivo provesti izuzetno i uživati svim svojim čulima.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Već u subotu 22. marta u fenomenalnom klubu Lava Bar nastavlja se sa provodom, i to ne bilo kakvim. Na ovom mestu očekuje vas samo ono najbolje! Svi oni koji svoje poverenje budu ukazali klubu Lava Bar ove subote imaće priliku da uživaju uz izvrsnu muzičku ekipu. Danilo Korać, koji će nastupiti u pratnji Akustik Benda učiniće vaš izlazak neponovljivim

Atmosfera u klubu Lava Bar zaista je uvek sjajna i puna pozitivne energije. Fotografijama vam uvek prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere, o kojoj se kasnije dugo priča u superlativu.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Mi brinemo o vašem provodu! Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Lava Bar. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.  U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com