Splavovi, vesti

Zavrtite se na Ringišpilu uz Hot Shot!

Prošla subota bila je nezaboravna, tako da se vožnja nastavlja i danas! Na Ringišpilu će se ove subote vrteti muzika osamdesetih i devedesetih, disco-house, pop-rock, biće mesta i za dnb, i sve to sa potpisom DJ Bexon-a! Posetite splav Ringišpil i uživajte u HOT SHOT noći i velikom izboru pića po pristupačnim cenama.

Pored sjajne, kvalitetne muzike na kakvu ste već navikli kada je splav Ringišpil u pitanju, ove subote vas očekuju specijalni COCTAIL SHOTOVI po neverovatnoj ceni od 102 dinara! Možete uživati u širokoj ponudi različitih letnjih ukusa, koji će upotpuniti vaš večerašnji izlazak.

Ringispil

Fotografisano na Splav Ringišpil

Ulaz je naravno besplatan, a start žurke zakazan je za 22 h i trajaće sve do četiri sata iza ponoći. Dovoljno vremena da se provedete bolje nego ikada.

Ko god se pojavi večeras na Ringišpilu moći će da se pronađe u našoj galeriji, jer fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje beogradske žurke. Uostalom, pogledajte našu galeriju, i videćete kakav vas provod očekuje.

Ringispil

Fotografisano na Splav Ringišpil

Ne zaboravite da rezervišete svoje mesto i tako obezbedite sebi izvanredno veče. Da biste to učinili na najjednostavniji način, tu vaš beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com