Splavovi, vesti

Zavrtite se na Ringišpilu uz Hot Shot!

Prošla subota bila je nezaboravna, tako da se vožnja nastavlja i danas! Na Ringišpilu će se ove subote vrteti muzika osamdesetih i devedesetih, disco-house, pop-rock, biće mesta i za dnb, i sve to sa potpisom DJ Bexon-a! Posetite splav Ringišpil i uživajte u HOT SHOT noći i velikom izboru pića po pristupačnim cenama.

Pored sjajne, kvalitetne muzike na kakvu ste već navikli kada je splav Ringišpil u pitanju, ove subote vas očekuju specijalni COCTAIL SHOTOVI po neverovatnoj ceni od 102 dinara! Možete uživati u širokoj ponudi različitih letnjih ukusa, koji će upotpuniti vaš večerašnji izlazak.

Ringispil

Fotografisano na Splav Ringišpil

Ulaz je naravno besplatan, a start žurke zakazan je za 22 h i trajaće sve do četiri sata iza ponoći. Dovoljno vremena da se provedete bolje nego ikada.

Ko god se pojavi večeras na Ringišpilu moći će da se pronađe u našoj galeriji, jer fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje beogradske žurke. Uostalom, pogledajte našu galeriju, i videćete kakav vas provod očekuje.

Ringispil

Fotografisano na Splav Ringišpil

Ne zaboravite da rezervišete svoje mesto i tako obezbedite sebi izvanredno veče. Da biste to učinili na najjednostavniji način, tu vaš beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com

Komentari - Zavrtite se na Ringišpilu uz Hot Shot!