Najave, vesti

Želite da provedete idealno leto? Odgovor je - Kafana Hodač na vodi.

Kafana Hodač Na Vodi je jedna od najpopularnijih kafana za provod i na najpopularnijem mestu za letnji provod. Na Savskom Keju, kafana Hodač Na Vodi menja noćni život Beograda i pruža jedan potpuno novi koncept kafanskog provoda. Zatalasajte vaš merak i sevdah ovog leta na ovoj osvežavajućoj kafani na vodi - kafani Hodač!

hodac na vodi

Fotografisano u Hodač Na Vodi

Kafana Hodač Na Vodi je kafana sa najlepšim pogledom na Kalemegdan i prava boemska idila, idealna za nastupajuće letnje dane. Ovo je jedna otvorena, boemska rapsodija na reci koja će vam ponuditi najbolji provod, orekastar za merak i pravi kafanski ambijent. Ovog četvrtka, 3. jula, ali i subote i nedelje, zabavljaće vas Bit Bend, dok vas u petak, 4. jula, očekuje Milano Bend. Otkrijte autentični stil kafane Hodač Na Vodi koji svi vole. Započnite leto na pravi način!

hodač na vodi (1)

Fotografisano u Hodač Na Vodi

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com