River, vesti

Željko Šašić peva i piše.

Početak nedelje i prvi radni dan u prestonici se završava uz pesmu. Žurka na splavu River jedan je od najboljih predloga kako da se provedete ponedeljkom uveče u Beogradu. Večeras na jednom od najposećenijih splavova ispod Brankovog mosta nastupaju Željko Šašić,  Snežana Nešić i Nemanja Staletović. Već uigrana  ekipa puni River svakog ponedeljka praveći odličnu atmosferu.

River

Fotografisano na Splav River

Željko Šašić pored toga što peva, ovih dana se posvetio i pisanju autobiografije. Iako je odlučan u tome da detaljno opiše svoj život i objavi knjigu, Željko još uvek ne može da kaže datum kada će ova knjiga doći u ruke njegovih fanova. Željkov brak sa Sonjom, a potom i čitava priča o razvodu takođe će se naći u ovom delu što je pojačalo interesovanje za novopečenog pisca.

U vreme njegovog  razvoda sa Sonjom, a naročio kada je Željkova bivša supruga odlučila da se uda za njegovog kolegu Acu Lukasa, sa kojim sada ima i dete, tabloide je ispunjavala priča o njihovom pivatnom životu, razdoru između kolega, preotimanju voljene žene i duboko uplitanje u privatne porodične odnose. Kako bi  izbegao medijsko prepucavanje, Željko je odlučio da ispriča svoju priču u autobiografiji.

Dok knjiga ne ugleda svetlost dana, Željko ne želi da daje intervjue na temu njegovog privatnog života, ali sudeći po energiji koju ovih dana ima na nastupima na splavu River , možemo da zaključimo da je i više nego raspoložen. A zašto i ne bi bio, kada sa svojim kolegama Snežanom Nešić i Nemanjom Staletovićem uživa u ludim noćima koje deli sa svojim fanovima.

River

Fotografisano na Splav River

Ovaj trio veoma brzo zagreje atmosferu i podigne goste splava River na noge, o čemu svedoče i fotografije žurki koje je pretkodnih nedelja, zabeležio portal beogradnocu.com.

Rezervišite svoje mesto na vreme i dođite večeras na splav River da zajedno osetimo ukus provoda ponedeljkom u Beogradu.

Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde: putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com