Jimmy's, vesti

Željko Vasić na splavu Jimmy’s!

Ukoliko želite da čujete live nastup jednog od najšarmantijih pevača na našim prostorima, a uz to i na jednom od najpopularnijih mesta u gradu, ova sreda je prava prilika za to. U fenomenalnom ambijentu splava Jimmy’s zagarantovan je dobar provod, pogotovo večeras, jer je za muziku zadužen pop pevač Željko Vasić. Šarmantni muzičar, koji je uveliko osvojio ženska srca, učiniće sve da vam ova sreda bude zaista nezaboravna, i to svojom energijom, glasom, ali i sjajnom muzikom.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Njegovi fanovi sigurno pamte singlove ,,Pratiš me u stopu” i „Samo moja“ koja je izazvala veliko oduševljenje i ostala dugo upamćena. Ovo je jedna od prvih pesama koja je veoma brzo postala veliki hit Željka Vasića. Tada počinju godine uspeha i priznanja kao i sve bogatija karijera potkovana dobrim, kvalitetnim pesmama i još boljim izvođenjem. Prošla godina je definitivno prošla u njegovom znaku, numera ,,Voli me i ne voli me” postaje mega hit, da bi kasnije singl ,,Zanjiši kukovima”, postao jedan od najslušanijih pesama pred sam kraj godine.

Letnji intermezzo naziv je novog ovogodišnjeg albuma Željka Vasića, a upravo večeras, samo na splavu Jimmy’s, imaćete priliku da uživate u njegovim fantastičnim hitovima. Pored šest singlova, koji su već sada dostigli svoj vrhunac, na novom albumu Željka Vasića nalaze se i tri nove pesme: „Pogledaj” ,,Hoću da ti kažem” i ,,Australija i Amerika”.

Sigurni smo da ne želite da propustite vrhunsku atmosferu kakvu pravi ovaj prvoklasni pevač, ali i dobar provod koji sledi u narednom periodu na splavu Jimmy’s. U četvrtak, 19. septembra zabavljaće vas Lexington bend.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja na splavu Jimmy's možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com