vesti

Željko Vasić i Nina Radulović u klubu Cinema.

U klubu Cinema u centru Beograda večeras ćete moći da uživate sa sjajnim Željkom Vasićem i Ninom Radulović. Ono što je sigurno, spektakl neće izostati, a muški deo publike nesumnjivo će biti oduševljen.

klub Cinema

Fototgrafisano u Klub Cinema

Željko Vasić i Nina Radulović prave  odličnu atmosferu sredom uveče u ovo popularnom beogradskom klubu. Ni jedna sreda do sada nije bila izuzetak, već je uvek vladala izuzetno dobra atmosfera, uz puno lepih devojaka, dobrog raspoloženja i neverovatnu količinu energije.

klub Cinema

Fototgrafisano u Klub Cinema

Kao i uvek u klubu Cinema, i ove srede se očekuje prisustvo velikog broja poznatih ličnosti. Njihov provod će svojim objektivima garantovano “uhvatiti” fotografi portala beogradnocu.com. A da biste videli šta su do sada zabeležili na ovom izuzetnom prestoničkom mestu, pogledajte našu galeriju. Ona će vas sigurno inspirisati da klub Cinema bude vaš izbor!

klub Cinema

Fototgrafisano u Klub Cinema

Obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Cinema možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju.

 

beogradnocu.com